Весела Димитрова: Казах на момичетата „давайте смело“

Весела Димитрова източник: facebook.com/pg/BGRGfederation

Весела Димитрова източник: facebook.com/pg/BGRGfederation

Треньорът на националния ни ансамбъл на България по художествена гимнастика Весела Димитрова сподели какво е казала на възпитаничките си преди изиграването на съчетанието на три топки и две въжета на Световната купа в София. Тя обясни, че е призовала грациите за смела игра.

Както е известно, Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Теодора Александрова и Лаура Траатс спечелиха златните медали в многобоя, след като се представиха отлично в двете си композиции.

В неделя са финалите на отделните уреди, където нашата петорка продължава съревнованието.

„Благодарим на публиката. Щастливи сме от свършената работа. Утре е нов ден. Днес (бел.ред. събота) играхме по-силно от вчера. Напрежението, когато се играе пред своя публика, е по-голямо“, започна Весела Димитрова.

„Последните думи, които казах на момичетата преди да излязат да играят бяха „давайте смело“. След състезания винаги правим разбор на представянето си“, добави специалистът.

Запитана за очакванията ѝ преди финалите в неделя, 7 май, Димитрова сподели: „Очаквам единствено хубава игра и да зарадваме публиката. Дано продължим да работим така. Децата са талантливи, амбициозни са и винаги искат медали“.

Владинова и Тасева - господарките на многобоя в София

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Художествена гимнастика

Други спортове