Тихомир Иванов: Жалко, че не съм робот

Тихомир Иванов източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

Тихомир Иванов източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

Лекоатлетът ни Тихомир Иванов заяви, че по никакъв начин не е очаквал контузията, която го извади от участие на финала във скока на височина на Световното първенство в Лондон. Той получи болка в лявото бедро по време на загрявката, която не му позволи да продължи. Иванов допълни, че веднага започва с възстановителните процедури.

Контузия спря Тихомир Иванов във финала на скок на височина

"Здравейте, приятели! След хубавата страница от квалификацията с личен резултат 231см и място на финала сред 12-е най добри, то само за един ден обърнахме на най-лошата страница. Случи се нещо, което никой никога не би желал да го споходи точно в този момент.

Съжалявам за това, че не успях да скачам на финала и да се боря за това, за което наистина бях готов и да постигна на този първи финал.

Не сме роботи, тялото си има защитни функции и точно за тези големи състезания сме подготвили тялото да е в максимална форма, но тогава сме и най-крехки. За съжаление сезонът свърши без никой да го иска.

Тихомир Иванов: За жалост стана най-лошото

Още утре започваме възстановителни процедури и се надявам в близките седмици да съм по-добре.

Благодаря на всички за подкрепата, сезонът беше хубав. Успях да премина границата от 230 см няколко пъти, което беше моята лична цел през сезона!

БЛАГОДАРЯ ВИ!", написа Иванов във Facebook.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Тихомир Иванов

Други спортове