Тервел Пулев ще се изправи срещу американеца Брайтън Норууд в професионален мач на гала в Чикаго. Новината оповести самия той по време на съвместна пресконференция с брат си Кубрат Пулев.

"Планираме в края на седмицата да направя мач в Чикаго, противникът имаше проблем с визата, справихме се. Имаше проблем с противника, който в последствие отказа. Сега става въпрос за Брайтън Норууд, американец. Това е противникът, който знам, че ще ми бъде. Не мислим, че ще има нужда от аклиматизация. По-класният боксьор съм и това ще надделее. Моят противник има сходен актив като моя, 4-5 мача. Няма да подценим ситуацията. Всеки човек излиза за победа и в профи бокса всичко е възможно. Този петък е срещата", коментира Тервел Пулев.

Срещата ще бъде от 6 или 8 рунда.

Тервел ще бъде подкрепен от брат си Кубрат на този мач.

"Смятам да присъствам на този мач. Този мач го организира американска фирма с цяла американска гала вечер, на която Тервел да играе. Аз ще бъда до него", каза Кубрат по повод мача на брат си.

"Гледахме негово видео,не е за подценяваме, той е от американската боксова школа, подготвен съм за мръсен бокс, и такъв тип номера", допълни още Тервел Пулев.