Българската състезателка по художествена гимнастика Катрин Тасева заяви, че е се чувства все по-уверена в себе си с всяко изминало състезание.

Тасева се прибира с четири медала от Гран При в Киев

През уикенда в Киев тя спечели три сребърни и един бронзов медал на турнира от веригата Гран При по художествена гимнастика в Киев (Украйна).

"Много съм щастлива! Доволна съм от класирането си спрямо играта, която показах. Мога много повече! За мен това състезание беше много важно. Още не съм в перфектна форма и допускам малки грешки, чисто технически с уреда, но това се отработва на тренировка. Усещам се все по-уверена след всяка изява на килима и силно вярвам, че нещата ще се случат, така както искаме всички", каза Тасева за страницата на Българската федерация по художествена гимнастика във Фейсбук.

Бранимира Маркова след успеха в Киев: Можем много повече, въпрос на време е да го покажем

Ерика Зафирова спечели златен медал на топка на съпътстващия турнир в Киев.

"Този медал за мен е много специален, защото го спечелих с много труд, усилия и желание. Благодаря на г-жа Раева, на главния мениджър Бранимира Маркова и най-вече на личната ми треньорка Белла Маркова. Те ни даряват с вярата, че можем да се издигнем на върха и да бъдем сред най-добрите в художествената гимнастика. Много съм щастлива и се надявам, че за мен това е начало на много нови медали и успехи", заяви Зафирова.