Суперзвездата на голфа Тайгър Уудс се извини публично на семейството си, след като на бял свят излязоха куп неприятни истории за личния му живот. Върхът на всичко бе катастрофата пред дома му в 2 часа през нощта, за която Уудс бе признат за виновен.

„Разочаровах семейството си и съжалявам да тези прегрешения с цялото си сърце,” пише в изявлението на личния му уебсайт. „Не се придържах към собствените си ценности и поведението, което моето семейство заслужава.”

Уудс бе намерен в полусъзнание, ранен, в колата си, ударена в дърво пред дома му в Орландо, Флорида. Той бе глобен от полицията.

„Въпреки че съм известен човек, и съм направил кариера като професионален атлет, не осъзнавах напълно размера на щетите, които могат да ти причинят таблоидите,” признава той. „Ще се справям с личните проблеми само с моето семейство. Тези чувства ще останат само за нас.”

Голфърът е женен за Елин от пет години, и има две малки деца. „Личните ми грехове не трябва да стават публично достояние, и проблемите в семейството ми не изискват признания. Ще се опитам да стана по-добър човек, съпруг, и баща, какъвто заслужава моето семейство.” Тайгър Уудс се извини и на всичките си фенове по света.