Най-известният голф играч в света Тайгър Уудс доскоро имаше всичко – фантастична кариера, прекрасно семейство, и дори личен живот, скрит от папараците. Само за десетина дни обаче, животът на американския спортист се превърна в публично достояние, и всичко започна да излиза наяве. Първо жълтите издания разтръбиха за извънбрачна афера на Уудс с нюйоркчанка, след това той катастрофира пред дома си, а днес се появиха още информации, които са на път съвсем да разбият семейството му.

Сервитьорката Джейми Гръбс обяви, че е поддържала тайна връзка с Тайгър в продължение на 31 месеца, и е спала над 20 пъти с него. 24-годишната брюнетка, тотално различна от съпругата на Уудс Елин, твърди, че само три дни преди катастрофата е получила съобщение от него: „Жена ми е ровила в телефона ми, и може да ти се обади.” Джейми казва още, че голфърът и е наредил да изтрие името си от гласовата си поща, защото Елин проверявала телефонните сметки.

Снощи полицията обяви, че ще глоби Тайгър Уудс за катастрофата, която според тях е причинена изцяло по негова вина. Санкцията е около 100-тина долара и четири точки.

Сега обаче Тайгър ще трябва да се справя с новите проблеми, идващи от твърденията на Джейми Гръбс. Тя разкрива, че е получила над 300 съобщения и е правила над 20 пъти секс с Уудс.

Двамата се запознали чрез общи приятели в клуб „Лайт” в Лас Вегас на 13 април 2007 година. Само няколко дни по-късно се срещнали отново в Сан Диего, нейният роден град – и там той я поканил в хотелската си стая и за първи път спала с него. За последно това им се случило преди два месеца. „Миналия месец той ми каза – „Тайничко ние винаги ще си бъдем заедно”. Аз обичам връзката ни. Знаех, че никога няма да бъдем наистина заедно. Защото винаги щеше да я има съпругата му, или някой друг,” споделя сервитьорката.

Тя подчертава, че при първата им среща Тайгър не е носил сватбената си халка. В първата нощ след запознанството им, те спали в един хотел, но в различни стаи. „На следващия ден той ми поръча обяд в стаята, за да сме заедно. Пусна голф по телевизията, но аз му заявих: „Не искам да гледам голф. Скучно е.” В този момент той разбра, че не ме интересува кой е,” продължава разказа.

Джейми разказва още много за интимните си срещи с Тайгър, как той е много мил и нежен, как не обича да спи в едно легло с друг човек. „От думите му ми се стори, че с жена си спят в отделни стаи,” добавя той.

Седмици след първата им среща, съпругата на Тайгър Уудс Ерин роди първия му наследник – Сам. Джейми обаче признава, че той никога не е говорил за семейството си пред нея. Голфът също е тема, която не се е засягала.

Живущата в Лос Анжелис в момента Джейми споделя, че майка й е знаела за аферата, а двамата с Тайгър са се виждали през няколко месеца. Контузията, от която той страдаше през последната година е била спънката във връзката им. „За последно се видяхме на 18 октомври, в Нюпорт Бийч, беше много романтично,” добавя тя. „Надявам се все още да сме поне приятели.”