„СAGE OF GLORY” ММА Свободни боеве в клетка предстои да се проведат в Двореца на културата и спорта във Варна на 27.10, събота в 20.00 часа. Цените варират от 7, 15 и 20 лева. Има възможност и за VIP маса за 320 лева за 6 души с консумация. Билетите могат да бъдат закупени от касите на Eventim.bg. По повод предстоящите боеве официално бе дадена пресконференция днес на стадион „Младост”, на която бяха внесени повече подробности около проявата и участниците в нея. Ще бъдат изиграни 7 професионални и 3 аматьорски срещи. Сред присъстващите бяха организаторите Пламен Илиев и Митко Улумов, както и двама от треньорите Анатоли Желязков на СК „Лъвовете” със състезателя Любо Тончев и  Николай Добруджански на СК „Десант” със състезателя Драгомир Йорданов.

За съперника си Валентин Николов Извънземното Йорданов заяви: „Добър състезател е Валентин Николов, ще бъде сериозен съперник. Комплексен играч е. Надявам се да се получи хубав мач”.

От своя страна състезателят на СК „Лъвовете” Любо Тончев заяви, че няма кой знае каква информация за съперника си Павел Георгиев. Треньорът на Тончев световният шампион по самбо Анатоли Желязков, определи състезателя си като комплексен играч:  „Любо Тончев е младо момче, минал през самбото. Шампион на самбо. Комплексен играч. За неговия опонент Павел Георгиев нямам някакъв генерален извод. Очаквам да направят интересен мач”.

По повод предстоящите аматьорски срещи треньорът на СК „Десант” Николай Добруджански коментира, че те са организирани, за да се обиграят варненски състезатели. Целта е да се види къде е североизточна България и с какво разполага като потенциал, тъй като турнирите са основно в София и Бургас.

Срещите в програмата на турнира:

1 ам. КРИСТИЯН РАДЕВ-ФЕРДУН ОСМАНОВ

2 ам. МАРТИН СТОЯНОВ-СЛАВЧО ГАВРАИЛОВ

3 ам.до 77 кг. НУРИ ХАБИЛОВ-ДИАН МИХАЙЛОВ

4 до 60 кг. ПЕПИ ИВАНОВ-ТОДОР ХРИСТОВ

5 до 65 кг. ЕМИЛ НИКОЛОВ-МАРЧО ГАРНИЗОВ

6 до 62 кг. ИВАЙЛО БОШНАКОВ-ВИКТОР ДИМИТРОВ

7 до 84 кг. СТИЛИЯН ЧИЛИКОВ-СТОЯН ДИМИТРОВ

8 до 77 кг. ЛЮБОМИР ТОНЧЕВ-ПАВЕЛ ГЕОРГИЕВ

9 до 70 кг. ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ-ДРАГОМИР ЙОРДАНОВ

10 до 93 кг. ЮЛИЯН ЧИЛИКОВ-НИКОЛА ДИПЧИКОВ

Свободни боеве в клетка в събота в Двореца

източник: снимки: Gong.bg, Добри Атанасов