Уникална организация се прави за кулминационния момент в сватбените тържества на Стефка Костадинова и нейният дългогодишен приятел Николай Попвасилев. Днес по програма е църковния брак, който ще бъде сключен между двамата влюбени в специално построен за целта параклис на брега на морето.

Обстановката е повече от романтична, а чуждестранните туристи в курорта са на мнение, че церемонията по нищо не отстъпва на холивудска продукция.

Членовете на бандата Джипси Кингс са били възхитени от подготовката, техният концерт довечера е също част от помпозната церемония. Сутринта организаторите по спешност е трябвало да им осигурят джапанки, тъй като мачовците пристигнали у нас боси и неподготвени за температурите на Елените.

По всяка вероятност роклята на Стефка ще бъде в златисто, специален подарък от известен български дизайнер. Председателят на БОК от сутринта сама дирижира подготовката за тържеството. Стефка е звезда от световен мащаб и заслужава да бъде в центъра на топ-светското събитие за сезона. Нейната сватба е от ранга тържеството, което организираха Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас ни уверява светския репортер Краси Генова от списание ОК!