На 17.05.2013 г. „Еврофутбол“ стартира кампания „Почувствай тръпката“ с повече от 45 000 награди. В продължение на един месец, до 17.06.2013 г. включително, всеки клиент на компанията, който притежава непечеливши квитанции за Гонки на обща стойност за деня минимум 5 лева може да се бори за някоя от многобройните награди. Големите от тях са парични и са на стойност 3 000, 2 000 и 1 000 лева. Според механизма на инициативата срещу квитанциите за определената сума от 5 лева всеки участник ще получи от букмейкъра талон с поле за изтриване, на което е изписан вида на наградата. За тези, чиито късмет посочи „Участие в жребий“ „Еврофутбол“ дава шанса да се борят за спечелването на големите награди. За да се включат в жребия за тях, желаещите трябва да попълнят трите си имена, телефон за контакт и дата на раждане на гърба на скреч картата. След това трябва да я в специална урна, поставена във всеки букмейкърски пункт. Така, те ще се сдобият с правото да се борят за четирицифрените суми. Наградите ще бъдат определени чрез жребий след края на кампанията. Той ще се проведе в последните дни на месец юни, а точната дата ще бъде обявена на фирмения сайт на компанията.

За участниците, които нямат шанса да се включат в битката за големите награди са предвидени още допълнителни парични печалби на стойност 0,50 лева, „Еврофутбол“ одеяла, чаши, шапки, тениски и химикалки.

Моментните награди – одеяла, чаши и т. н. ще се получават непосредствено след спечелването им в съответния букмейкърски пункт, а големите парични печалби от по 3 000, 2 000 лева и 1 000 лева ще се изплащат в офиса на съответния регионален представител или в централния офис на „Еврофутбол” ООД.