Още двама българи бяха приети в Залата на славата на световната борба. 

Честта да е сред звездите, прославили един от най-древните спортове, получи Станка Златева, петкратна световна и шесткратна европейска шампионка, носителка на два сребърни медала от олимпийски игри.

А посмъртно в Залата бе приет и Продан Гарджев, олимпийски шампион в свободния стил от Токио 64 и два пъти №1 в света (1963, 1966), бронзов медалист от олимпийските игри Мексико 68.

Преди това в Залата на славата бяха приети други 7 именити българи - Валентин Йорданов и Еньо Вълчев (в свободния стил), както и Боян Радев, Петър Киров, Армен Назарян, Александър Томов (класически стил) и Райко Петров. 

Церемонията бе в Будапеща, в навечерието на Световното първенство по борба за мъже и жени. 

Наградите на двамата номинирани получи Валентин Райчев, генерален секретар на българската федерация по борба. 

По време на тържеството признание получиха още 19 олимпийски и световни шампиони, но и ръководители, треньори и рефери. Сред тях бе и руският треньор Генадий Сапунов, който пред 90-те години бе начело на националния ни отбор по класическа борба.

Сред номинираните бе и французинът Мишел Дюсон, генерален секретар на международната федерация по борба, който вече 60 години е в структурите на световната борба (1958-2018).