Една от многото любовници на Тайгър Уудс – бившата порно звезда Джослин Джеймс – нанесе пореден удар по личния живот на голфъра. Точно когато страстите около Уудс бяха започнали да се уталожват, 32-годишната актриса публикува над 100 sms-а, получени от Тайгър, с доста неприлично съдържание.

Джослин, чието истинско име е Вероника Сивик-Дениълс, твърди, че е имала тригодишна връзка с играча, а по-рано изнесе информация, че е била бременна два пъти от него. Сега тя продължава да бълва неприятни неща от живота на Уудс, и дори твърди, че има още кирливи ризи за вадене.

„Исках хората да знаят, и истината да излезе наяве, да видят какво ми е казано и да не ме съдят само защото съм била с женен мъж,” казва госпожица Сивик-Дениълс.

Някои от съобщенията на Уудс към порно актрисата са истински секс-роман. В много от тях той споделя желанието си за „здрав секс”, а в други откровено иска садо-мазо изпълнения. Sms-ите са пълни със сексуалните му фантазии, като има и такива, от които личи, че връзката им не е просто за кратко.

Последните съобщения датират от 4 октомври, когато двамата за малко са щели да бъдат разкрити, и след това кореспонденцията спира. Около два месеца след това целият живот на Тайгър Уудс се срина, след разкритията на дузина жени, че е имал връзки с тях.