Порно звездата Джослин Джеймс обяви, че по време на връзката си с Тайгър Уудс е забременявала на два пъти. В първия случай обаче тя е загубила бебето, а след това сама е пожелала да направи аборт. Госпожица Джеймс твърди, че никога не е занимавала суперизвестния голфър с тези свои проблеми.

32-годишната секс бомба разкри всичко това в интервю пред американски телевизионен канал. По нейните думи, първата й бременност е настъпила точно по времето, когато съпругата на Тайгър Елин Нордегрен е родила първото им дете. Джослин също така споделя, че Уудс никога не е използвал каквито и да било предпазни средства, докато е правил секс с нея.

Порно актрисата е само една от дузината жени, с които Тайгър Уудс е задоволявал сексуалните си апетити, докато шведската му съпруга го чака вкъщи. Джослин твърди още, че е имала връзка с него от 2006 до 2009 година.

Истинското име на Джослин Джеймс е Вероника Сивик-Дениълс. Първият й аборт се случва почти по същото време, в което Елин ражда Сам Алексис – 18 юни 2007. Във втория случай бременността на Джеймс отново съвпада с раждането на другото дете на Тайгър – Чарли Аксел на 8 февруари 2009. Уудс така и не разбира за нищо от това.

„Елин беше вече в напреднала бременност с Чарли, когато аз разбрах за моята. Не казах нищо на Тайгър, защото не исках да развалям радостта му,” казва Джослин. „При първата ми бременност мислех да му кажа, но след това пометнах. След като загубих бебето, не исках повече да говоря за това.” Актрисата е сигурна, че Елин не е имала представа, че Тайгър Уудс си има любовница.