След месец и и месеци на спекулации, битката между шампиона на Ultimate Fighting Championship (UFC) в средна категория Майкъл Биспинг и Джордж Сен Пиер е вече факт.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 4-ти ноември в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. Биспинг не пропуска възможността да се заяде с предстоящия си опонент при всяка негова изява, но според Сен Пиер, нищо от това, което Майкъл казва не го притеснява.

"Той винаги пее една и съща песен. Майкъл е ужасен от факта, че ще пренеса играта на земята и във всяко интервю, което дава, ме моли да влизам в размени с него. Ако неможеш да се бориш на земята, нямаш място в света на смесените бойни изкуства. Ще използвам всичките си инструменти, които имам, не само един", заяви Майкъл Биспинг.

Джордж Сен Пиер изглежда много доволен от начина, по който се развива подготвителния му лагер за битката и звучи като че ли си е възвърнал част от любовта и фокуса, които му е липсвал точно преди да се оттегли от спорта за период от четири години.

"Сега е по-забавно и структурата на моя живот като цяло е много по-добра, отколкото беше преди. Искам да кажа, че тренирам много, но това не ми пречи, сега не се разсейвам от странични фактори, много съм съсредоточен. Психически съм на много здрав в момента. Няма друго място на света, на което искам да бъда повече, отколкото в Октагона срещу Майлъл Биспинг", добави Джордж Сен Пиер.