64 състезатели в 16 от най-елитните IT комании в България ще премерят сили на масата и ще определят компанията шампион за сезон 2016! 

Сред записаните отбори се нареждат компаниите на VMWare, SAP, Experian, First Online Solutions, Adastra Bulgaria, Gameloft, Tinqin, Astea, Intelligent Systems, Up2 Technology, Ignite Vision, Imperia Mobile, Javelin Group, HB Dream Mill & Naxex.

Ще се играят Квалификационен и Елиминационен кръг, в които всяка компания ще се бори да спечели купата за 2016-та година! 4-ма състезатели във всеки отбор ще се състезават по двойки срещу представителите на отбор на друга IT компания. 

Джаги лигата 2016 ще се проведе на последният модел професионални маси Роберто спорт  от 2016 – Top Speed, както и на официалната маса Адреналин. 

Събитието е уникално по рода си и обещава много незабравими емоции и адреналин. Идеята, която стои зад него, е да съчетае спортната със социалната страна на игри  като джагите, като същевременно е един своеобразен team building, нестандартно занимание, ново изживяване и не на последно място - communication spot за IT компаниите у нас. 

Участието в него гарантира много позитивни емоции, присъствие на официалния сайт на събитието и социалните медии. 

Лигата ще започне с капитанска среща в 9:40 часа, следвана от тегленето на отборите и представянето им. В 11:00 часа стартират Квалификациите по групи. В 15:00 часа започват елиминациите с финали в 18:00 часа. 

За победителите са предвидени медали и трофеи, както и осигурени награди и изненади от партньорите на събитието – Наксекс (Naxex), Foosball Tables, Sport Bar Academy и Сдружение „Фуутура” – партньор на клуб „Джагоарс”.

Откриване -  10.00 часа. За публиката входът е свободен.