Още четири дни продължава гласуването за Мъж на годината. В престижния конкурс, организиран от Дарик, са номинирани световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, капитанът на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Борбата между тях за отличието започна в началото на месеца и се води на официалния сайт на конкурса manoftheyear.bg. Близо 12 000 души са гласували досега за Мъж на годината.

Още от началото на гласуването, на 2 ноември, Димитър Бербатов поведе в класацията. През седмиците от тогава на второто и третото място се редуваха Детелин Далаклиев и Цветан Цветанов. Временните позиции на тримата можеха да се следят в официалния сайт на конкурса manoftheyear.bg. От днес обаче вече никой не знае кой е водачът в класацията.

Как изглежда тя ще бъде обявено на 3 декември на церемония в столичния Модерен театър. Дарик ще разкрие тогава и името на дамата, избрана от екипа на медията, за Мис ТВ чар. Ще бъдат връчени и допълнителни награди за "Завръщане на годината" и "Специалната награда на Дарик".

Церемонията ще бъде излъчена по PRO.BG на 26 декември.