Лавинообразните проблеми за Тайгър Уудс продължават, и с всеки изминал ден жените, претендиращи да са били негови любовници, се увеличават. След като бе обвинен в афера със светска дама от Ню Йорк, и сервитьорка от Сан Диего, на бял свят изплуваха още цели ПЕТ госпожици, твърдящи, че са спали с голфъра. Запознат с личните дела на Уудс дори твърди, че става въпрос за по-сериозна бройка.

Една от новопоявилите се любовници на Тайгър Уудс е британска тв водеща. „Той си падна по нея по време на един от престоите му в Англия. Тя е много секси и доста известна. Друг голф играч ми каза за тази връзка преди няколко години,” казва въпросният източник. „Тогава аферата му е била най-горещата клюка на турнира.”

Изпълнителен директор на компания за спортен мениджмънт е друга от любовниците на Уудс. Тя го познава от години, но споделила през близки: „Надяваме се тази връзка никога да не излезе на бял свят. Ще стане огромен скандал.”

33-годишният Тайгър трябва да се постарае неимоверно много, за да накара съпругата си Елин да му прости, защото прегрешенията му са още доста.

Според информации на таблоидите, бройките му включват още по-възрастна от него жена, или както ги наричат в САЩ – пуми; съседка от квартала му в Орландо; две девойки, които срещнал в нощен клуб в Лас Вегас…

Миналата седмица, след като излязоха първите слухове за изневяра, Тайгър катастрофира, като се заби с джипа си в дърво пред дома си. Оттогава непрекъснато бълват информации за неговите връзки, а Елин пожела да се преразгледа предбрачният им договор. Адвокатите на двамата преговарят, за увеличение на сумата в него, както и за различни други детайли, облагодетелстващи русокосата хубавица.