Поредната дама в живота на Тайгър Уудс изникна като гъба в английските таблоиди в понеделник – става дума за секси еротична танцьорка, която признава, че го е подлудила, докато му е танцувала в ролята на подарък за рожден ден.

„Новото момиче”, както го определя жълтеникавото издание „Sun”, е Джули Постъл. Уудс се запознал с 25-годишната девойка в нощния клуб Рокси, Орландо, Флорида, където тя се подвизавала.

Малко по-късно, голфърът започнал да разкрива сърцето си пред танцьорката и й заразказвал за брака си с шведската моделка Елин Нордерген, като заявил, че се оженил за нея само заради имиджа.

Русокосата Джули била само на 20 години, като започнал романсът й с Уудс. Бившият и приятел, издирен от таблоида, разкрива как връзката между спортистът и танцьорката цъфтяла, докато една вечер тя не се обадила от лъскавия дом на мултимилионера в Уиндърмиър, Флорида.

В същото време, историите за похотливият Уудс продължават с пълна пара. Едно от завоеванията на ненаситния тигър – Кори Рист – сподели, че се будела посред нощ и в просъница виждала как палавникът си пишел с други жени от мобилния си телефон.

Разкритията около сексуалния живот на голфъра, които заляха като от нищото световните жълти издания, са разтърсили съпругата му Елин, която вече се е консултирала с бракоразводни адвокати. Очаква се шведката да напусне звездата по Коледа.