Нисе Зауерланд претегли шансовете за мач за световната титла в София

Нисе Зауерланд и Кубрат Пулев източник: Lap.bg

Нисе Зауерланд и Кубрат Пулев източник: Lap.bg

Съсобственикът на отбор „Зауерланд“ - Нисе Зауерланд застана до победителя за Интерконтиненталната титла на IBF Кубрат Пулев на пресконференцията му след боя с Кевин Джонсън.

"Кевин бе труден съперник, но Кубрат се справи много добре. Докато гледах мача, мислех, че до седмия рунд всичко ще свърши, а той продължаваше и продължаваше," отбеляза Зауерланд. "Благодаря на Ули за подготовката, която направи с Кубрат и всички, които се справиха с организацията."

Кобрата смля и Джонсън, да се готвят Кличко или Джошуа!

"Сега всички погледи са насочени към Кличко-Джошуа. Това е огромен мач, много важен. Всички със затаен дъх очакваме изхода от него," продължи промоутърът.  "Джошуа вече избяга от един двубой, но ако иска да се бие за титлата на IBF, ще трябва да се бие с Кубрат."

"Ако боят е с него, вероятността е 75-25, все пак утре ще се боксира пред 90 хиляди в Лондон", прецени Зауерланд на въпрос за мястото на евентуален мач с Кубрат.

"Ако се бие с Карлос Такам (следващият в ранглистата на IBF след Джошуа, Кубрат и Кличко), тогава е постижимо мачът да е в София."

Ако Кличко победи утре, може би ще реши да се откаже, докато е на върха. Ако не, може би - в Германия. Има много различни фактори," допълни Нисе Зауерланд.

Кубрат за световната титла: Ще бъда не само адекватен, но и способен да победя

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Кубрат Пулев 2017

Други спортове