Националният отбор на България по естетическа групова гимнастика /ЕГГ/ се нуждае от средства и спонсор, за да участва на Европейското първенство в Естония и на Световното първенство в Унгария. От ръководството на българската федерация публикуваха обръщение с молба за спонсорство във фейсбук страницата си.

Ето молбата:

Уважаеми господа,

от името на национален отбор на България по естетическа групова гимнастика се обръщаме към Вас с любезна покана за спонсорство.

Ще бъдем изключително благодарни, ако с Вашата благородна подкрепа успеем да реализираме плановете си като отидем на Европейското първенство по естетическа групова гимнастика в Талин (Естония) през май 2018 година и Световно първенство в Будапеща (Унгария) през юни 2018 година.

Двата отбора във възрастови групи девойки и жени тренират усилено и амбицирано се подготвят за предстоящите мероприятия.

Миналата седмица отборът за девойки замина за Световна купа в Грац (Австрия) и без централизарана подготовка се класира на четвърто място. Поради физически причини съставът за жени не можа да замине за Световната купа.За да се реализира на Световното първенство отборът за жени трябва да участва на Европейското първенство. Има голяма вероятност естетическата групова гимнастика да стане Олимпийски спорт през 2024 година.

Поради големият брой на гимнастичките в един отбор се нуждаем от 6000 лева.

Събраните благодарение на Вас средства ще отидат за:

* Самолетни билети
(София-Талин-9 билета)
(Талин-София-9 билета)
(Флоренция-Талин-1 билет)
(Талин-Флоренция- 1 билет)
(София-Будапеща-20 Билета)
(Будапеща-София-20 билета)
* Настаняване
(Талин-10 души)
(Будапеща-20 души)
* Централизирана подготовка на отборите
* Такса за правоучастие на състезанията
* Спортни екипи за отборите
* Лагери 
* Възстановяване
* Изработка на нови състезателни екипи(трика)
* Психолог
* Хореограф
* Масажист
* Лекар
Това е важно не само за нас,а за цяла България!!!
Благодарим Ви предварително!
За контакти: На лично съобщение или nt-agg@abv.bg

Банкова сметка:
BG86BUIB9888 1052 6720 00
Банка ОББ
Swift: BUIBBGSF
БФЕГГ