„В момента съм изключително изморена. Цяла нощ не съм спала”, сподели европейската шампионка на 60 метра в зала Тезджан Наимова пред Гонг на път за България от Гьотеборг след шампионата на Стария континент по лека атлетика, който се оказа много успешен за нея.

„Не знам, дали от емоция, или защото ме хвана аклиматизацията, но в момента не мога да усетя абсолютно нищо. Чака ни дълго пътуване и може би вече като кацнем в София, тогава вече ще изпитам емоцията от всичко”, каза още Тезджан Наимова и продължи:

„Не знаех, че на финала ще подобря постижението си, защото на полуфинала получих малко неразположение на бедрото и се зачудих, дали на финала ще мога да бягам добре. Обаче си казах, че това е моят шанс, просто трябва да си пробягам състезанието и се случи, че направих лично постижение и на финала.”

„През последните 3-4 години имах много проблеми. Нашият спорт е такъв, че като има проблем ти започваш от нулата и това те кара да губиш вяра в себе си. Затова този медал е толкова ценен за мен и моя треньор”, заяви още Наимова.