Олимпийската шампионка с българския ансамбъл по художествена гимнастика от Токио 2020 - Лаура Траатс вече започва рехабилитация след сложната операция, която претърпя в Лозана (Швейцария). Талантливата гимнастичка страдаше от дискова херния на врата, която влияеше на нерва на дясната ръка, предизвиквайки непрекъснат тремор и изтръпване. В емоционален пост в социалните мрежи Лаура благодари на лекарския екип, който извърши операцията, както и на хората, помогнали това да се осъществи. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Traets (@lauratraats)

„Бих искала да кажа огромно благодаря на д-р Джон Майкъл Дъф и д-р Родолфо Мадури, че се погрижиха за мен и свършиха толкова добра работа с операцията! Възхищавам се много на техните умения и професионализъм! Голямо благодаря и на всички медицински сестри и целият екип на Сliniquedegenolier - бяхте толкова мили, грижовни и подкрепящи!

Толкова съм благодарна на Международната федерация по гимнастика, на Българската федерация по художествена гимнастика и хората там и на Palms Bet! Специално благодаря на д-р Мариела Сиракова, благодаря на д-р Добрев и разбира се, на Илиана Раева! Благодаря от сърце на моето семейство, приятели, моя екип и треньори! Благодаря на всички ви за подкрепата, любовта и пожеланията във вашите съобщение и коментари! Искам също да кажа, че съм истинска късметлийка с момче като теб - Мартин Стефанов, благодаря ти, че винаги си до мен! Сега рехабилитация.. „, написа в социалните мрежи Лаура Траатс и пусна снимки с лекуващия екип. 
 
Очаква се Лаура Траатс да вземе участие в предстоящия бенефис "Сън" на олимпийските шампионки, който ще се състои на 16 декември в „Арена Армеец“. Ако всичко с рехабилитацията е наред е планувано Лаура да се прибере В България ден преди спектакъла. Заедно с Лаура в Швейцария е нейния приятел Мартин.