Зауерланд: Трябва да има мач между Пулев и Джошуа

Промоутърът на Кубрат Пулев - Кале Зауерланд заяви, че ще бъде разочарован, ако Антъни Джошуа оваканти титлата на IBF и по този начин избегне бой с Кубрат Пулев.

„Ще бъда разочарован. Ако бъда честен, не очаквам Джошуа да оваканти титлата“, сподели Зауерланд пред „Sky Sports“.

„Мисля, че Антъни е човек, който се разви изключително много в позитивен план през последните години и е истински спортсмен. Той е готов да се впусне във всяко едно предизвикателство. Освен това коланът на IBF е първият, който той спечели като професионалист и най-нормалното нещо е да се бие за него, а не да го оваканти. Ще бъда изключително изненадан, ако Джошуа не се бие с Пулев“, добави промоутърът на българския боскьор.

Агентът на Джошуа отговаря - ще има ли бой с Пулев?!

„В крайна сметка IBF винаги взима най-правилните решения за себе си, а не са като някои федерации, където можете да направите сделка и крачка встрани, както се нарича в бокса, да платите пари, за отстъпите. Трябва да намерим решение, при което ще имаме определена степен на сигурност за това къде и при какви условия боксьорите ще се бият за титлата. Ако решението е да има реванш между Джошуа и Кличко, двамата ще трябва да подпишат договор, в който да гарантират боя с Пулев при определени условия“, каза още Кале Зауерланд.

Промоутър: Следващият мач на Джошуа няма да е с Фюри

Джошуа избира между Пулев и още петима

Още тази седмица се чака IBF да информира Джошуа и Пулев за бой помежду им

Топ 10 в нощта на последното отброяване

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Кубрат Пулев Бокс Антъни Джошуа

Други спортове