Бившата гимнастичка Алина Кабаева отново стана майка. Миналата седмица тя е родила близнаци, съобщават редица руски издания. Според британските вестници "Сън", "Дейли Мейл" и редица други, баща на децата е руският президент Владимир Путин. Засега обаче официално потвърждение на тази информация за бащинството няма. 

По време на раждането, за Кабаева е бил отделен цял етаж от центъра за проучване, гинекология и неонатология "Кулаков" в Москва. Руски спецчасти обследвали цялата болница, а половината лекарски екип бил изведен от лечебното заведение, съобщава вестник "Московский комсомолец". Официална информация от руските медии за раждането няма, като тя идва от предимно опозиционни издания. 

Двама академици в гинекологията са провели раждането, което е било осъществено чрез цезарово сечение. Единият е бил светилото в Русия Генади Сухих, а другият е бил италиански специалист, чието име не се назовава. Двамата изродили успешно момченцата-близнаци. 

Владимир Путин има две дъщери от 30-годишния си брак с Людмила Шребньова. Това са Мария на 34 години и Екатерина на 32. След развода им през 2014 г. усилено се говореше, че руският президент има връзка с Алина Кабаева, която роди и син преди три години.