По света има всякакви хора, едни вярват в съдбата, други в собствените си възможности, а трети, че могат да предсказват изхода от мачове, например този между Кубрат Пулев и Владимир Кличко.

Социалните мрежи предлагат трибуна за всички тези личности, както и за един руснак, който се опитва да забавлява публиката. Този път, като дава предсказание за боксовия двубой на 15 ноември. Думите му звучат странно, а често дори неразбираемо, но е похвално, че се опитва сам да преведе казаното на български.

„България е много специална страна. Кубрат Пулев е много достоен съперник. България е много интересна нация. Те се съгласяват с кимване на главата по обратния начин, различен от целия останал свят. Пулев има много добра кариера като аматьор, може би не толкова бляскава като на Владимир Пулев. Има добра техника“, споделя полиглотът, който дава предимство за украинския боксьор.

„Пулев има шанс да спечели, но за да го направи, трябва да направи две неща. Първото нещо, което трябва да използва е мартеницата. Ако Пулев сложи четири мартеници на четирите края на ринга, може да се получи. Той трябва да яде едно нещо – сирене“, казва още предсказателят.