Непобеденият до този момент шампион на WBC Дионтей Уайлдър се закани мощно на Антъни Джошуа и обяви, че копнее за мач срещу британеца. В същото време Уайлдър тотално отписа от сметките Кубрат Пулев.

За Уайлдър, който през октомври ще навърши 32 години, предстои мач с Луис Ортис на 4 ноември като кубинецът се счита за най-трудния съперник в 9-годишната кариера на Уайлдър при професионалистите.

Джошуа призна, че се страхува от Пулев и Уайлдър

Той обаче е уверен в победата си, както и в тази на Джошуа срещу Пулев, а след това иска сблъсък за обединяване на титлите.

"Когато го победя (Ортис), искам Джошуа. Всеки знае, че искам да обединя дивизията. И когото и да трябва да победя, за да стигна до този мач, ще го направя. Ако Ортис е вратата към обединяването, тогава нямам търпение. Голямата ми цел е да обединя дивизията. Чакам ги. Както виждате, аз съм готов, предизвиквам всички тези шампиони. Предизвиках всички от Поветкин, през Глазков до Чарлс Мартин. Предизвиках братята Кличко. Предизвиках и двамата Фюри."

Джошуа: Пулев може и да ме постави на място

"Така че след този мач, когато Джошуа направи каквото трябва да направи с Пулев и аз направя каквото трябва да направя с Ортис, няма да говоря повече."

Как тренира Антъни Джошуа за мача с Кобрата?