Световната гимнастическа общност продължава да изказва подкрепата си след трагедията със състезателката от ансамбъла Цветелина Стоянова. 

Делегации, треньори и ръководства на отборите на Европейското първенство в Израел не спират да заявяват своята съпричастност към българската делегация там.

На мейла на родната федерация по художествена гимнастика се получават непрекъснато писма с подкрепа и съпричастност към трагедията с гимнастичката.

Писма има от: Бруно Гранди, президент на Международната федерация по гимнастика (ФИГ), от Андре Гайсбюлер, генерален секретар на ФИГ, от д-р Мишел Леглис, вицепрезидент на ФИГ и председател на медицинската комисия към Международната федерация, от Даниела Делакяйе, член на Техническия комитет по художествена гимнастика към Международната федерация по гимнастика.

Също така подкрепа бе изказана и от името на цялата американската гимнастическа общност и г-жа Каролин Хънт, член на Техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ, писмо за съпричастност и подкрепа от Израелската федерация по гимнастика, от Бразилската федерация по гимнастика, от клуб ЧАР Варна и много други. /БТА