В изявление публикувано в една от социалните мрежи семейството на Тайгър Уудс благодари на всички за подкрепата. Един от най-известните спортисти  пострада сериозно в автомобилна катастрофа в близост до Лос Анджелис във вторник, предават медиите Отвъд Океана.

БТА
9 снимки

„Благодарим на всички за изумителната подкрепа и съобщенията в този тежък момент. За момента нямаме повече информация, но продължаваме да благодарим за хубавите пожелания“, написаха от семейството на американеца.

„Отворените фрактури, засягащи горната и долната част на десния пищял и костите на фибулата, са стабилизирани с поставяне на пирон. Другите наранявания на костите на стъпалото и глезена са стабилизирани с комбинация от винтове и щифтове. Травмата на мускулите и меките тъкани на крака изисква хирургично освобождаване на покритието на мускулите, за да се облекчи натискът поради подуване“, заяви главният изпълнителен директор на Медицинския център в Харбър Аниш Махаджан.

Агентът на Тайгър Уудс Марк Щайнберг сподели: „Тайгър е претърпял инцидент с кола тази сутрин в Калифорния, в който е претърпял множество наранявания на крака. В момента го оперират и ви благодарим за поверителността и подкрепата.“