Един от най-известните спортисти – Тайгър Уудс, е пострадал сериозно в автомобилна катастрофа в близост до Лос Анджелис във вторник, предават медиите отвъд Океана.

„Тайгър Ууйдс е катастрофирал автомобила си тази сутрин в Калифорния, като е получил няколко счупвания на крака”, предаде агентът му Марк Стайнберг. „Сега той се намира в операционната и благодарим за подкрепата и дискретността”, допълни той.

БТА
9 снимки

Според полицейския отдел на Ел Ей спешният екип е реагирал на катастрофа след обаждане около 07:12 сутринта местно време. Тайгър Уудс не е успял да се  измъкне самостоятелно от своето превозно средство и е трябвало намесата на специални клещи, режещи ламарина. Возилото е претърпяло големи щети при удара, предава един от шерифите в полицейското управление на Лос Анджелис. Засега няма повече информация за състоянието му.

This morning @LMTLASD responded to a roll-over collision in which @TigerWoods was injured. Please see our statement... pic.twitter.com/cSWOxKZC1w

— LA County Sheriffs (@LASDHQ) February 23, 2021

Хеликоптер на щатска телевизия показа мястото на инцидента, на което се вижда ясно тежко повредената кола, чиито въздушни възглавници са се отворили. Отломките пък бяха хвръкнали до хълм, който е наблизо. Уудс, чието първо име е Елдрик, е бил единственият пътник в автомобила, съобщават още от полицията.