Побеждавалият в миналото Владимир Кличко Рос Пюрити заяви, че ако иска да постигне успех в мача си срещу украинеца, Кубрат Пулев не трябва да оставя съперника си да разиграва. Пюрити коментира още, че Кличко е много тежък съперник, който има здрав удар.

„Много тежък съперник е Кличко. Удря здраво и e надарен. Нокаутирах го, защото не се отказах. Той не спираше да ме налага. Той не можеше да устои на моите атаки”, започна Пюрити.

„Нищо не си казах с Кличко след мача, когато го победих. След края на срещата той бе откаран в болница”.

„Не знам много за Пулев. Да се надяваме мачът между него и Кличко да е добър. Най-добрият съвет, който мога да дам на Пулев, е да не оставя Кличко да разиграва. Не знам с какъв удар Пулев може да нокаутира Кличко. Може би десен крос”.

„Повечето от съперниците на Кличко мислят, че могат да се надиграват с него. Никой не може да го победи по този начин. Пулев трябва да го накара да се бие, а не да го остави да разиграва”, продължи Пюрити.

„В моя топ 3 бих сложил Кличко. Иначе напоследък не гледам много бокс”.

„Преди коравите се срещаха един срещу друг. Сега всеки гледа да постига победи срещу лесни съперници и да постига повече победи. Това не е добре за бокса”, завърши Пюрити.