„Направо съм съсипана от емоции. Смазана съм от емоции. Знаех, че ще бъде много вълнуващо, но такова нещо – музика, ефекти, момичетата се хвърлиха да играят. Разтърсващо беше. Надмина всичките ми очаквания. Мисля, че направихме едно започнящо се събитие за феновете. Огромно благодаря на всички, които бяха там. Хората, които присъстваща, направиха още по-невероятно събитието”, сподели президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева в студиото на „Здравей, България” по NOVA.

„Още на гереналната репетиция, момичетата ме посрещнаха с думите, че искат още едно шоу. Всичко беше на световно ниво. Аз съм човек, който не страхува от аудиторията или микрофона, но вчера не можех да говоря спокойно. Беше страшно разтърсващо. Тази паметна кариера, която имаха тези момичета, имаше възможно най-добрия завършек. Нищо по-красиво не можеше да бъде направено за край на тяхната кариера”, разказа Раева, а по повод възстановяването на Цвети Стоянова, която също бе в „Арена Армеец”, Илиана Раева разкри:

„Тя беше много щастлива. Видяхме се преди бенефиса. Развълнувала се е при всички случаи. Щастлива е, добре е, възстановява се. Много грижи се положиха за нея. Министър Кралев направи всичко възможно тя да получи възможно най-добрата рехабилитация.”

„Хубаво, че в труден момент успяхме да създадем нещо толкова красиво. Думата „любов" присъства много в този успех. Тази същата любов е някаква екзотика на фона на реалността. Те са достоен пример за подрастващите у нас. Успяхме да създадем истинския пример за децата. Това е по-важно от всички медали. Това, че успяхме да накараме всяко едно българско сърце да се почувства гордо. Това е много велико”, каза още Илиана Раева.