Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха на своя отбор над Локомотив Пловдив с 2:0 в мач от 12-я кръг на efbet Лига. Специалистът отчете добрата работа на своя тим и сподели, че първото полувреме е било мастърклас.

"Първото полувреме беше един мастърклас. Не искам да казвам какъв трябваше да е резултатът, защото уважавам отбора на Локомотив Пловдив, но можеше да бъде много повече от 2:0. Важното е, че се прибираме с трите точки", започна той.

"Не мога да говоря за другите отбори, анализираме, търсим решения, наблюдаваме как играят. Доволен съм от интензитета. Футболистите трябва да имат кураж, трябва да вярват на треньора и помежду си. Доволен съм от смелостта, която бе показана", добави специалистът.

"Имаме проблеми в защита, но който и да играе отзад, ще се справим добре, а това е хубаво за нас. Доволен съм от представянето, печелим постоянно напоследък. Радвам се, че победихме най-добрия отбор в лигата през последните седмици, това няма общо с Левски", завърши Ел Маестро.