Треньорът на националния отбор по бокс Михаил Таков сподели своето мнение за предстоящия мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев.

Специалистът, който има голяма роля за развитието на Кобрата, сподели, че българинът има своите шансове в двубоя, независимо от факта, че Джошуа е фаворит. Той похвали и действията на промоутърите на българина от Зауерланд като смята, че голяма роля ще изиграе и треньорът на Кубрат Ули Вегнер.

Кубрат Пулев: Боят с Джошуа ще бъде много жесток

"След всичко, което се писа за предстоящия мач от миналата седмица и вече и тази, се показва, че и Зауерланд, и екипа на Джошуа, са готови да направят един голям спектакъл на 28 октомври. Треньорът не е този, който беше 2014 в мача на Кубрат срещу Кличко", каза Таков пред "Спортно шоу Гонг".

"Всички тези неща като грешки, които са направени от предишния мач, с уважение към целия екип, смятам, че подхождат по най-добрия начин, защото както за Кубрат, така и за фирмата е голямо предизвикателство. Те го приемат не да участват само, а да се подготвят и да спечелят."

Треньорът на Джошуа: Пулев е много добър, ще се подготвим перфектно

"Навсякъде има фаворит. И в предишния мач Кличко бе фаворит срещу Джошуа, но съвсем друго стана. Кубрат е българин и трябва да го подкрепяме във всеки един момент, за да може той с екипа му да има подкрепата на приятели. Да бъде спокоен и да направи най-доброто в мача", допълни Таков.

Джошуа: Искам да запазя поясите, очаквам да бия Пулев