Капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика Михаела Маевска също сподели от Израел подкрепата си за своята съотборничка Цветелина Стоянова, която все още е в тежко състояние в „Пирогов“.

Грацията ни падна от 6-ия етаж на блок в столичния квартал „Надежда“ вчера. Състезателката ни не замина за Европейското първенство, като от щаба обявиха здравословен проблем. По-късно през деня се случи и инцидентът, който прокуратурата разследва като самоубийство.

„Цвети ти знаеш какво значиш за нас!!! Ти си част от нашия живот и винаги ще бъдеш!! Даваме ти цялата си вяра и сила които имаме в този момент, молим се на Господ за теб!!! Ти си силно момиче и ще се справиш както до сега винаги си успявала!! Обичаме те с цялото си сърце и знай, че сме с теб!!!" - написа Михаела Маевска и пусна снимка заедно с Цвети в социалната мрежа Instagram.

Част от момичетата в ансамбъла също вече публикуваха свои окуражителни съобщения до своята съотборничка.

21-годишната състезателка има сериозна белодробна контузия, както и травми в областта на корема и прешлените. Лекарите все още смятат, че е твърде рано да се дадат прогнози за красивата гимнастичка.

Според члена на Управителния съвет Нешка Робева става дума за депресия, което е много тежко заболяване.

Илиана Раева обяви, че самата Цветелина Стоянова е отказала да пътува за Израел, въпреки че й е било предложено дори и да не се състезава на шампионата.