Продължават неразбориите около елиминационния мач за титлата в IBF между Кубрат Пулев и Дилиан Уайт. И всички те продължават да бъдат създавани от лагера на британеца и промоутъра му Еди Хърн. 

Импресариото, който е представител и на световния шампион в тази версия Антъни Джошуа, опитва да измъкне повече пари за клиента си от въпросната битка. И затова продължава да отлага насрочването ѝ и да създава проблеми около провеждането ѝ. 

Самият Хърн призна пред вестник "Дейли Експрес", че смята за несправедливо разпределението на средствата от мача, макар че всъщност няма какво да направи, защото такива са разпоредбите на IBF. И само може да продължава да изнервя обстановката, каквото и прави.

"Разпределението на наградния фонд от този мач ще е 75:25 в полза на Пулев, защото той е втори в ранглистата. Това е безумно и нечестно. Вече обжалвахме разпределението, но бяхме отрязани. Затова ще видим какво ще стане с този мач", заяви в стила си Еди Хърн. 

Първоначално мачът между двамата трябваше да се състои през юни, после беше отложен за края на юли, а ако от лагера на Уайт продължават да увъртат и да се дърпат за пари, датата може да се отложи и още.