Лас Вегас е фаворит да приеме боя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Все още двата екипа предстои да уточнят всички подробности относно мача, който се очаква да се проведе или на 28 октомври, или на 11 ноември.

„Двете дати се коментират и все още не е взето решение на коя от тях ще се проведе сблъсъка. Преговорите напредват бързо. Очакванията са всичко да бъде договорено през следващата седмица“, коментира Фреди Кънингам от отбора на Антъни Джошуа.

„Боксьорите се нуждаят от време, за да се подготвят. Именно заради това датите трябва да бъдат фиксирани. Те се нуждаят от около 12 седмици, за да се подготвят и да се намират в добро състояние за въпросния мач“, добави Кънингам.

„11 ноември все още е опция, но датата според мен може да бъде изместена с две седмици“, продължи той.

Джошуа: Феновете не са въодушевени от боя с Пулев

„Когато от нашия екип се срещнахме с „Вегас груп“, те бяха много позитивни в града да организират следващия мач на Антъни независимо от неговия съперник. Лас Вегас със сигурност е един от възможните градове, където мачът между Антъни и Пулев може да се проведе.“

Мач Джошуа - Пулев ще има още тази година

„Всички са наясно, че времето изтича. Кличко не произведе някаква новина със своето отказване. Това беше очаквано решение. Сега за Антъни му е една идея по-лесно да се концентрира върху следващия си съперник. Важно е всички ние да се съобразим с желанието на феновете, защото това зрелище е за тях“, каза още Фреди Кънингам.

Кличко обяви края на своята кариера

Кубрат Пулев има само една загуба в професионалния бокс и тя е от Владимир Кличко през 2014 година. Българинът има 25 победи.