Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев заяви, че настоява за мач за световната титла в България.

„Наистина огромна публика. Благодаря на всички. Противникът бе опасен. Естествено аз не веднъж казах, че той не е от моето ниво. Ударите бяха тежък. Аз съм сто пъти по-класен от него. Най-важното за мен е публиката и хората, които са тук. Благодаря Ви! Моята публика и моят народ са българите. За тях правя всичко. За всеки един от Вас“, коментира Кубрат.

„Аз смятам, че българите сме един велик народ с голяма история. Всеки един трябва да повярва в нас.“

„Понякога може да се случи в първия рунд, понякога се стига и до дванайстия. Според мен противникът ми не успя да издържи на хубавите удари, които му нанесох. Сигурно усети, че ще бъде нокаутиран. Противникът бе с тежки и силни удари, но по-бавен от мен. Изобщо не беше за подценяване“, добави Кобрата.

„Преговаряме. Настоявам ако има мач за световна титла да се проведе в България. С тази енергия, с този народ, имам много енергия. Аз съм един човек с неизчерпаема енергия.“

„Когато започнах моя професионален път, никой не гледаше бокс. Проправих пътя на професионалния бокс в България. Брат ми го виждате с профи дебют. Когато аз започнах, никой не гледаше и никой не се интересуваше. Аз изминах този път и мисля, че си заслужаваше.“

„Това е богатство. Атмосферата просто е уникална. Тук се чувствам истински щастлив. Мога да играя навсякъде. България си е България. Във всеки мач трупам опит“, каза още Кубрат Пулев.