Кубрат Пулев се подготвя за поредния си мач, който е идния петък, 28 април, срещу Кевин Джонсън в „Арена Армеец“. Репортерът на NOVA Богомил Грозев се срещна с Кобрата в Берлин, за да види как тече подготовката му и да научим интересни неща. Ето репортажът и интервюто с него, излъчени в предаването „Събуди се“.

„В никакъв случай не съм берлинчанин. Изкарвам тук подготовката си за мачовете, поне по два-три месеца. Треньорът ми е тук, всичко е тук. Тук мога да се почувствам по-уединен. В Германия е по-уредено и по-дисциплинирано. Случват се и тук скандали, по-умерени. И тук се сбиват и се стрелят. Просто тук не им дават такава гласност. Новините тук се занимават с по-друг тип информация.“

Кобрата: Ще изпратя Джонсън с една щайга кисело мляко

Зрелищният мач между Пулев и Джонсън в ефира на DIEMA SPORT 2

„За мен атентатите са продиктувани от световната политика. Те не са просто ей така. Това са много добре обучени хора, които са доста над терористи. Когато не съм в България, по-малко гледам българска телевизия, някои неща ми бягат. Берлин е хубав град, тук има ред, закони и наказуемост, законите се спазват. Виждате тук българското знаме колко е мъничко, сложили са мой плакат до българското посолство. Има хотел „Кубрат“, но хотелът не е мой, той е на българското посолство. Кръстили са го на „Хан Кубрат“, наемателят се казва също Кубрат, той го държеше 20-30 години. Сградата е на посолството, но не функционира хотелът. България губи по 35 000 евро на месец от това. Нарочно го спряха, защото някой има апетити към него. Ако аз го стопанисвах, нямаше да е така. Предложих на посланика. Мрънкаха...“

„В спарингова седмица съм и смятам, че съм подготвен. Джонсън е опитен боксьор, който винаги може да поднесе изненада и не се знае. Затова съм подготвен за 12 рунда. Нигериецът не беше подготвен, но не беше никак удобен.“

„Очаквам пълна зала в София. Очаквам да стане грандиозно шоу. Надявам се да победа безапелационно. Не мога да се съобразя с интереса на публиката колко рунда да бъде, защото си е опасно. Но противникът е сериозен“, сподели Кобрата.


Ако вълненията покрай предстоящия мач на Кубрат Пулев с Кевин Джонсън вече са те обзели, ако възнамеряваш да подкрепиш Кобрата в „Арена Армеец“ на 28 април, то ти си нашият човек! 
Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #GONG. Позволи ни да видим мача на Кобрата с Джонсън през твоите очи, нека усетим твоите тръпки и вълнения! 
GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището в „Арена Армеец“.
Не забравяй - #GONG!