От лагера на Джошуа: Пулев не иска мач за титлата без да вземе пари

Доста любопитно изказване, свързано с Кубрат Пулев, направи промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн.

То бе свързано с евентуалния мач между Джошуа и Пулев, който е официалният претендент на IBF и като такъв има правото на мач с англичанина. В същото време обаче Джошуа очаква отговорът на Владимир Кличко за реванш помежду им, който би отложил във времето битката с българина.

Зауерланд: Кубрат ще се бие с Джошуа през ноември или март

По принцип това може да накара IBF да отнеме пояса на Джошуа и да насрочи мач на Пулев за овакантената титла. Хърн обаче разкри, че Кобрата не иска подобно нещо, тъй като това няма да му донесе приходите, които би получил при мач с Джошуа.

Хърн разкри, че от лагера на Кличко получава сведения, че украинецът е готов за реванш. Той обясни, че повторението на епичния сблъсък е "повече от възможно", но "ако не, тогава ще се бием с Пулев".

Промоутърът на Джошуа му реди график без Кобрата в него

"Кале Зауерланд е промоутър на Пулев, имаме добра комуникация там, но Зауерланд представлява Пулев, той иска Пулев да се бие с Джошуа."

"Той не иска да загуби този мач, последното нещо, което той иска е да има мач може би срещу (Карлос) Такам за овакантената титла за без пари - при положение, че има коза с мача с Джошуа, който е този, който иска", допълни Хърн.

Джошуа вече тренира за бой срещу "когото и да е"

Свързани материали

  • Промоутърите на Кобрата отказали мач с Джошуа, Зауерланд: Пулев може лесно да го бие Промоутърите на Кобрата отказали мач с Джошуа, Зауерланд: Пулев може лесно да го бие
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Кубрат Пулев Антъни Джошуа

Други спортове