Боксьорът Кубрат Пулев коментира пред Нова Тв инцидента с момчето пред дискотека в Студентски град. Пулев изрази мнение, че момчето не е било в това състояние от просто подхлъзване или бутане. 

Припомняме, че 23-годишният Кири Тодоров глътна езика си и изпадна в кома, а намесата на Кобрата в онзи момент се оказа от жизненоважно значение. 

Бит ли е 23-годишният младеж, изпаднал в кома?

"Беше голяма суматоха, всички тичаха. Когато аз отидох, момчето беше много зле, беше си глътнат езика и посинял. Извадих го. Лично Андреа се обаждаше три пъти на телефон 112", разказва Кубрат Пулев.

20 минути по-късно линейката пристига и пострадалият Кирил е откаран в болница. Кобрата разказва, че не е видял самият бой. Според него обаче състоянието на момчето говори, че не е паднал от подхлъзване или бутане.

"Има органи, които да разпитат охранителите и да си свършат работата. Не съм аз човекът, който да каже какво е станало", допълва Пулев.

"Фактите говорят, че не един или двама души в „Студентски град" са си намерили смъртта по този нелеп начин. Невинаги охраната си върши работата. Нечии комплекси се избиват именно там", на мнение е спортистът.

"Използвам момента да се даде гласност на тези проблеми и институциите да си свършат работата. Моето послание е хората да бъдат по-добри един към друг. Най-важното е това да бъде един от последните случаи. На това се надявам", завърши Кобрата.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS