Рано тази сутрин започна подготовката за изграждането на ринга, осветление, озвучаване. В 6 часа сутринта в "Арена Армеец" пристигнаха екипите, ангажирани с подготовката на шоуто. Зрелищно осветление, мощно озвучаване, красиви момичета и зрелищни мачове. 

Финландецът Тука Койстинен е професионален водещ на боксови мачове. Водил е десетки подобни гала боксови вечери. И казва, че шоуто в София ще е на световно ниво. 

"Очакват се близо 15 000 души. Това е нещо невероятно, нещо, което не се случва всеки ден.  И това показва колко любим е на българите Кубрат. А това, което знам за вашата култура – българите не се отказват, ще бъде едно страхотно шоу", обяснява Тука Койстинен, водещ на боксовата гала вечер. 

"Каквото искам да му кажа, ще му кажа след мача. И ще му покажа на ринга. За зрителите ще се радвам да е супер убедителна и зрелищна победа", закани се Кубрат Пулев. 

"Утре е голям ден – и за мен и за него. Така, че и двамата ще се покажем в най-добрата си светлина", казва Самюел Питър. 

Не пропускайте "Нощта на шампионите" и двубоя между Кубрат Пулев и Самюел Питър на 3 декември, събота от 20.00 ч., в HD качество на живо в ефира на DIEMA SPORT и на платформата GONG PLAY.

Двубоят на Кобрата наближава! Ако вече си решил, че ще бъдеш в залата, направи ни съпричастни на твоето изживяване!

Качи свои снимки и видео от моментите, които са те впечатлили.

Сподели страстта си с #фенсектор и # fansector в социалните мрежи, а ние ще направим съпричастни милионите фенове на Пулев с онова, което си заснел. 

Бъди нашите очи в „Арена Армеец“ #фенсектор и # fansector.