Прекрасна изненада съпроводи официалната тренировка на Кубрат Пулев и Кевин Джонсън преди мача помежду им за Интерконтиненталната титла в тежката категория. Наставникът на Кобрата Ули Вегнер посрещна своя 75-и рожден ден в работна обстановка, но бе зарадван с прекрасен жест.

Лично Кубрат Пулев му поднесе торта във форма на боскова ръкавица.

„Това бе страхотна изненада. Радвам се. Кубрат се грижи да доставя радост на хората. Това е важен жест на моята възраст. Вчера отпразнувахме рождения ми ден и в ресторанта. От 45 години съм треньор. Предизвикателство е да работя с Кобрата. Искам да изпълня мечтата му и да стане световен шампион. Ние положихме усилие да бъде направено празненство. Но първото ми задължение е Кубрат да спечели и да стане световен шампион. За мен е удоволствие, че съм тук – имате красиви жени и здрави мъже“, заяви самият рожденик Вегнер, който тренира от две години Кобрата.

Вегнер е сред най-изтъкнатите наставници в Германия. Той е тренирал много топбоксьори, а под негово ръководство немските национали имат над 150 спечелени медала от Олимпийски игри, Световни и Европейски първенства. 

Мачът между Кобрата и Джонсън е на 28 април, петък в „Арена Армеец“. Програмата на галавечерта започва от 19.00 часа и ще може да я следите в GONG PLAY и по DIEMA SPORT 2.


Ако вълненията покрай предстоящия мач на Кубрат Пулев с Кевин Джонсън вече са те обзели, ако възнамеряваш да подкрепиш Кобрата в „Арена Армеец“ на 28 април, то ти си нашият човек! 

Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #GONG.

Позволи ни да видим мача на Кобрата с Джонсън през твоите очи, нека усетим твоите тръпки и вълнения! 

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището в „Арена Армеец“.

Не забравяй - #GONG!