Златните момичета от най-успешния български ансамбъл по художествена гимнастика Ренета Камберова и Любомира Казанова гостуваха в предаването „Здравей, България” година след завоювания бронзов медал от олимпиадата в Рио Де Жанейро. Грациите споделиха с какво се занимават в момента и какви са бъдещите им планове за развитие.

"Треньор съм в клуб „Илиана” с председател Ина Ананиева и се занимавам с малки гимнастички. Щастлива съм, но честно казано се уморявам доста повече. Психическата умора е голяма, тъй като трябва да обърна внимание на всяко дете и да го мотивирам да тренира с желание. По никакъв начин обаче не съжалявам, че се отказах от гимнастиката”, сподели Любомира Казанова.

„След инцидента с Цвети получих много подкрепа от момичетата. И аз търсих подкрепата, и те ми я даваха постоянно. Тогава имахме най-голяма нужда да се почувстваме като един отбор”, допълни тя.

 „Аз получих предложение от кмета на Пазарджик Тодор Попов. Активна работа, която е свързана с всички видове спортове. Ще ви разкрия подробности след средата на септември.Това е работа, която не съм знаела, че ще ме заинтригува толкова”, разкри Ренета Камберова.

„Аз си намерих интересен начин за почивка. Излязох от сферата на спорта и влязох в сферата на красотата. Покрай една моя приятелка маникюристка, се запалих изключително по тези неща и сега ще отворим салон. Това си е работа, но честно казано много ме разтоварва. Занимавах се с подготвянето на помещението и сега нямам търпение да отворим”, допълни грацията.

„Всяка една от нас си пое по своя път и е нормално да изгубим комуникацията, която имахме преди. Виждаме се малко по-рядко”, каза още тя.