Изпълнена до краен предел зала „Арена Армеец“ очаква ще очаква Кубрат Пулев на 27октомври, когато Кобрата ще се боксира срещу шампиона на Великобритания Хюи Фюри. За целта организаторите ще пуснат в продажба билети с цена от 20 лева.

Пулев ще се завърне в „Арена Армеец“, където изигра последния си мач на 28 април 2017 година, когато победи Кевин Джонсън. Сега, в края на октомври, Пулев излиза срещу 23-годишния Хюи Фюри, след като Дилиън Уайт и Джарел Милър отказаха да се бият срещу българския боксьор, въпреки че според промоутъра Ивайло Гоцев и на Уайт, и на Милър са били обещани солидни хонорари.

„За разлика от тях, Фюри, който има 21 победи и само една загуба – от Джоузеф Паркър, е изразил огромно желание да дойде в София за мач с Кубрат Пулев“, коментира той.

„В сравнение с последната боксова гала в „Арена Аремеец“, тази на 27-ми октомври ще бъде с много по-ниски цени на билетите. Галата ще предложи общо осем мача, като освен Кубрат, на ринга ще се качи и неговият брат Тервел“, разкри още Ивайло Гоцев.