Дилиан Уайт все още чака следващата му битка да бъде потвърдена. Това е причината за чувството на неудовлетвореност в промоутъра Еди Хърн. 

"Хората на искат да се бият с Дилиан. Той е боеспособен. Той има страхотна брадичка и не спира да нанася удари, той е наистина силен. Много е разочароващо за мен, че не можем да му намерим качествен противник", заяви Хърн.

Хърн се надяваше Уайт да успее да предизвика шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър.

"Изглежда той не иска да се бие и това е много разочароващо. Всеки боец иска повече пари и ние им ги даваме, но те в крайна сметка се обръщат и отново отказват битката. Предложихме на Уайлдър три милиона долара и бонус от телевизионните права. Това вероятно са поне четири милиона долара, а той прави около милион и половина на битка", добави Хърн.

Дилиан Уайт

източник: Gulliver/GettyImages

Планът на Уайт е да се боксира в подгряващите битки на боксовата вечер, в която накрая на сцената ще излязат родната гордост в света на бокса Кубрат Пулев и шампиона на IBF, WBA и IBO в тежка категория Антъни Джошуа.

"Отчаяно търсим противник за 28-ми октомври. Искаме Уайт в тази бойна карта", заяви промоутърът.

Сега, когато вече е ясно, че Уайлдър ще се бие с Бърмейн Стивърн на 4-ти ноември в Бруклин, Доминик Бризийл, друг бивш опонент на Джошуа, в момента няма насрочена среща. Хърн иска именно той да се изправи срещу Дилиан Уайт.

"Искам Дилиан да се срещне с Бризийл, а победителите да се бият помежду си (победителя от срещата между Уайлдър и Стивърн). Нека Бризийл да дойде и да вземе участие в бойната карта на събитието между Джошуа и Пулев", завърши Хърн.

Джошуа ще се радва синът му да го следва по стъпките