Мароканецът Джевад ел Джемили започна ударно сезона за Левски, като в първите три мача от сезона успя да се разпише цели четири пъти. След това обаче, в единадесет поредни двубоя във всички турнири, атакуващият футболист не намери пътя към мрежата на противниковите отбори.

„Разбира се, че отново ще ме видите в добра форма. Трудно се поддържа топ ниво във всеки мач, но съм сигурен, че с помощта на моите съотборници ще се справя. Искам да продължа да радвам феновете с изявите си и да помагам за добрите игри на отбора”, коментира Ел Джемили в интервю за DIEMA SPORT.

“Всеки отбор се чувства по-спокоен, когато играе у дома. Ние не правим изключение. Дори да сме изиграли няколко по-слаби мача като гости, е важно да се каже, че можем да печелим навън и сме го доказали много пъти. Не мисля, че това е проблем за нас. Колкото до дербито със Славия, очаквам този път да е различно. Това е добър шанс да подобрим самочувствието си. Страхотна възможност да спечелим трите точки и да затвърдим мястото си в горната половина на таблицата. Сигурен съм, че ще нарушим негативната тенденция”, сподели още той.

Макар и в много ранна фаза на сезон, футболистът коментира и докъде може да стигне Левски в шампионата.

„Лудогорец е много добър отбор, но загуби много точки. Вярвам, че можем да станем шампиони. Имаме страхотен състав и вярвам, че можем да детронираме Лудогорец. Не им отстъпваме по нищо, защо да не станем шампиони”, запита Ел Джемили.