Едно от големите имена в бокса при дамите Дейзи Ланг изрази мнение, че Кубрат Пулев е готов за световната титла. Ланг бе в „Арена Армеец“ и изгледа победата на Кобрата над Хюи Фюри, с която се превърна в претендент за титлите на Антъни Джошуа. В интервю за DIEMA SPORT 2 Ланг анализира накратко успеха на Пулев, като говори и за триумфа на Тервел с европейската титла.

„Това бе моята прогноза, че ще има 12 рунда на мача на Кубрат и се радвам, че стана така, и Кобрата победи, и се доказа“, започна Ланг.

„Важното бе да преодолее този момент, той (бел. ред. – Кобрата) игра с много крив и корав противник. Не е лесно срещу такъв. Понякога пред родна публикае много трудно. Радвам се, че се концентрира и направи силен мач. Бе напрегнато  през цялото време. Бе страхотен мач за публиката. Аз съм виждала други мачове на Кубрат. Страхотна форма. Бе много стабилен. Ние се виждахме почти всяка сутрин. Той показа почти цялата тактика, която бе заложена“.

„Това, което видях е, че Кубрат е готов за световна титла да се бори за нея. Видях, че сихически и физически е готово за този шанс“, отсече Ланг.

„Пожелаваме на Тервел да стигне до световна титла. В неговата категория има много конкуренция. Тази вечер Тервел се доказа. Предстои му да си защитава титлата. Желаем му успех“, завърши Ланг.