Специалният пратеник на Нова в Хамбург Богомил Грозев успя да разговаря с Дерек Чисора минути, след като човек от екипа на Кубрат Пулев хвърли пластмасова бутилка по главата на боксьора. 

Чисора е убеден, че ударът срещу него е бил предварително планиран и Кубрат Пулев е знаел, че това ще случи. Той предупреди, че ако неговите приятели от Лондон са били там, е щяло да се стигне до по-сериозни сблъсъци.  „Представете си какво щеше да стане, ако около мен имаше 6 от моите момчета от Лондон. Аз реших да не съм с тях, защото когато се случи нещо такова, никой не може да ги контролира”, заяви той пред Нова.

Чисора обаче твърди, че вече е простил на мъжа, който го е ударил с бутилка в главата. „Простих му, продължихме напред”, заяви боксьорът. „Аз не исках да го ритна, исках само да ми обясни защо ме е ударил. И вас да ви ударят в лицето с бутилка, ще се усмихвате ли? Не, няма да се усмихвате”, добави той.  

Припомнете си какво точно се случи на кантара в Хамбург::

Боксовата вечер започва в 22.30 ч в събота. Студийната програма стартира в 23.50 ч. с водещ  Емил Здравков.  Дългоочакваното спортно събитие започва в 00.15 ч. Коментаторът на двубоя Огнян Георгиев ще ни запознава с всичко случващо се на ринга и извън него директно от Хамбург. 

Веднага след края на срещата в събота, зрителите на Diema Sport  ще чуят ексклузивно на живо първите думи на Пулев след срещата. 

Интересни гости, дискусии, репортажи и новини около събитието ни очакват в ефира на каналите, част от Нова Броудкастинг Груп – не само в деня на двубоя, но и преди и след него. Следете най-актуалното и на Gong.bg