Очакват се сериозни санкции и за Кубрат Пулев и Дерек Чисора заради мелето, което се случи след претеглянето на двамата преди днешния им боксов мач в Хамбург. По-голямото наказание ще е за Пулев, тъй като има съмнения, че инцидентът се е случил с негово знание и предварителна уговорка в неговия щаб.

След претеглянето Чисора беше ударен с бутилка от българина Александър Кацов. В същото време на Кацов ще бъде забранено да придружава Кубрат Пулев тази вечер до ринга за мача. Обикновено той е един от хората, които заедно с Тервел Пулев извеждат Кобрата за мачовете му при професионалистите.

Припомняме, че Кацов бе в основата на това Кубрат Пулев да посети Дупница през декември 2014 година дни след мача с Кличко и да награди най-добрите спортисти в града на церемонията "Спортист на Дупница". След това Пулев и Кацов направиха дарение и на децата от дом "Олга Стоянова".

Боксовата вечер започва в 22.30 ч в събота. Студийната програма на Diema Sport стартира в 23.50 ч. с водещ  Емил Здравков.  Дългоочакваното спортно събитие започва в 00.15 ч. Коментаторът на двубоя Огнян Георгиев ще ни запознава с всичко случващо се на ринга и извън него директно от Хамбург. Мачът можете да гледате и на Gong Play.
  
Веднага след края на срещата в събота, зрителите на Diema Sport  ще чуят ексклузивно на живо първите думи на Пулев след срещата. 
 
Интересни гости, дискусии, репортажи и новини около събитието ни очакват в ефира на каналите, част от Нова Броудкастинг Груп – не само в деня на двубоя, но и преди и след него. Следете най-актуалното и на Gong.bg.