Направилата фурор на турнира по художествена гимнастика в Москва Боряна Калейн, която спечели златен, сребърен и два бронзови медала коментира представянето си при пристигането си в София.

"Това беше чудесен старт за втората олимпийска година, надявам се така да продължи до края. Имах такива очаквания, тъй като в последния месец и половина работихме много в залата, радвам се, че цялата работа се увенча с успех. Все още не сме изгледали съчетанията им от това състезание, анализите ще ги правим тази седмица", коментира Калейн.

"Това, което се опитахме да направим в последния месец и половина е да вдигнем трудността и да изчистим изпълнението. Все още предстои доста работа, но сме на прав път. Най-вероятно следващото състезание ще е Световната купа в София. Трябва да се поизчисти малко повече играта без грешка и чисто като изпълнение излишните крачки да бъдат отстранени между елементите", добави тя.

"Определено имаше, беше много приятно да има публика в залата, надявам се до Олимпийските игри да се оправят нещата. За наше спокойствие е хубаво да бъдем ваксинирани преди Игрите", каза още гимнастичката.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.