Спечелилата златен медал на Световната купа по художествена гимнастика в Баку Невяна Владинова става посланик на „Отбора на надеждата”. „Златното” момиче ще бъде представено официално на среща с медиите в сряда, 3 май, от 14:30 часа във „Витоша парк хотел”. Освен нея актьорът Ники Илиев също влиза в тима като посланик за 2017-а година.

Междувременно, едно от големите застрахователни дружества стана спонсор на „Отбор на надеждата” и ще подкрепя финансово през тази година един от най-успешните социални проекти в България. Компанията позиционира логото си върху задната част на екипите на футболния тим, който за шеста поредна година ще представя България на световното първенство за хора в неравностойно положение Homeless World Cup. Тази година шампионатът ще се проведе от 29 август до 5 септември в Осло, Норвегия.

Генерален спонсор на „Отбор на надеждата” за шеста поредна година е една от телекомуникационните компании, а основен - верига бензиностанции.

На предстоящата среща с медиите, освен Невяна Владинова и Ники Илиев ще бъде представен и новия национален селекционер на отбора Кирил Кюлев. Пред журналистите ще бъдат разкрити всички новини около предстоящия Европейски стрийт футбол фестивал за хора в неравностойно положение, който ще се проведе в София от 25 до 28 май.  

Невяна Владинова е една от гимнастичките, която ще представя страната ни на Световната купа в София. Турнирът ще се проведе от 5 до 7 май в „Арена Армеец“. Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim. За квалификациите, които ще се проведат в петък и събота, цените са 5, 10 и 15 лева, а за финалите -  пропуските струват 10, 15 и 20 лева.